Utætte tagvinduer giver usikre forhold i Hal C

I Hal C er de store tagvinduer utætte, og vand på gulvet er risikabelt og til stor gene for det lokale foreningsliv. Trænere fortæller, at håndboldkampe er rykket flere gange, og at en spiller har slået sig voldsomt efter at være gledet i vandet.

Da vi i Christianshavns Lokaludvalg blev bekendt med, at Hal C igennem længere tid har kæmpet med utætheder i taget, valgte vi at skrive til kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard om sagen. Den henvendelse blev sendt i sidste måned, og heri spørger vi ind til, hvornår og hvordan forvaltningen vil rette op på forholdene. Desuden efterspørger vi en vedligeholdelsesplan, så brugerne af Hal C får sikkerhed for, at der kommer styr på tingene. 

Svar fra borgmesteren giver ikke afklaring på handling
Vi fik svar på henvendelsen i starten af april, og borgmesteren svarer kort, at ”det ikke lyder godt”, og henviser til en facilitetschef, som kan være behjælpelig med vedligeholdelsesplanen for kommunens aktiviteter.

Det undrer os i lokaludvalget, at der ikke nævnes mere omkring den konkrete sag, og derfor har vi i går besøgt Hal C for at få en status. Her fik vi at vide, at der ganske vist har været nogle at se på utæthederne, men at det ikke har ændret på forholdene. Desuden kunne vi dokumentere, at man tydeligt kan se, hvor vandet løber ned.

Vandet skaber usikre forhold for sportsudøverne 
En lokal håndboldtræner fortæller, at vandet har resulteret i, at gulvet flere steder er blevet ødelagt og bulet. Det i sig selv giver usikre forhold for banens brugere, men værre er det, at vandet kan være svært at se på det blanke gulv. 

Flere spillere har allerede slået sig efter at have gledet i vandet, og en anden træner påpeger afslutningsvis, at det i værste tilfælde kan koste et korsbånd. Det ser vi selvfølgelig på med stor alvor og følger op på sagen.